söndag 10 september 2017

Combo 7 september 2017

Bemötande
Var lite tidigare än mitt sällskap och uppmärksammades direkt av servitören som visade mig till bordet i den lilla baren. Servitören uppvisade ett trevligt och kunnigt intryck. 
+

Mat
Vi var här för att dricka lite innan vi skulle vidare på middag men vinbaren har ett antal starters och några huvudrätter samt efterrätter uppskrivna på griffeltavla. Maten lagas bakom disken i den lilla lokalen vilket ger en rätt så mysig känsla.
n/a

Dryck
Det blir svårt att välja vin från en mycket grötig vinlista som inom de olika kategorierna 'rött på glas', 'bubbel på flaska', 'vitt på glas', 'rosé på glas'....listas efter kostnad på vinet samt med liten storlek på texten och med ett mycket tight radavstånd. Vinlistan bestod av ett brett och bra urval av viner men det var i stort sett omöjligt att inom rimlig tid hitta vin vi var intresserade av, t.o.m servitören hade svårt att hitta vinet han föreslog för oss. Dessutom var priset orimligt högt satt, där viner som kostar typ 600 kr för konsument på SB betingar ett pris på 300 per glas. Dyrare vin måste prissättas med kronpåslag för att det ska vara attriktivt att köpa på bar. Innehållet i vinlistan var bra men priset och vinlistans grötighet drar ned betyget
=(-)

Helhet
Ett perfekt läge och en bar som ger en mysig och lite robust känsla med bra bemötande men en alldeles för krånglig vinlista med för dyrt prissatta viner ger ett medelbetyg till baren.
Fixa till vinlistans utseende och ändra prissättningsfilosofi så blir det här en bar vi gärna återkommer till!
=

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar