tisdag 9 maj 2017

Operakällaren 6 maj 2017

Bemötande
Vi möttes i dörren och fick ett varmt välkomnande av Carl Frosterud som ordnat bordet med bästa läget i matsalen. Servicen var exellent. Vår sommelier för kvällen, Johan Iller, var mycket kunnig, mycket trevlig och tog väl hand om oss under hela kvällen. Övrig personal var mycket uppmärksam och professionell!
+++

Mat
Absolut bästa klass, vällagad och mycket god! Man kunde antingen välja mellan två olika avsmakningsmenyer med anpassade vinpaket eller välja förrätt, varmrätt och dessert från menyn till ett fast (och riktigt förmånligt) pris. Vi valde det senare. Före och mellan varje rätt serverades små, vackra och goda aptitretare. Ett plus för Calles presentation av ostarna.
+++

Dryck
Operakällaren har en av Sveriges största och bästa vinkällare, så det fanns förstås ofantligt många och bra viner att välja bland. Vår sommelier var mycket trevlig, kunnig och hjälpte oss att välja rätt bland de alternativ vi valde mellan. Prisläget är ju förstås mycket högt för de bästa och klassiska vinerna annars är prissättningen skapligt bra. Vinerna vi drack, speciellt Bourgognen, har internationellt ett mycket högt pris och med hänsyn till detta så var priset på denna butelj mycket bra.
+++

Helhet
Operakällaren utstrålar historia, klass, kvalitet, sus och dus, elegans... Matsalen är jättevacker och det känns lyxigt när man blir följd till bordet med vita dukar, får stolen utdragen och inskjuten och blir uppassad av den korrekta personalen. Man känner sig ompysslad och personalen vill en verkligen väl.
+++

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar