fredag 22 februari 2019

AG 22 februari 2019

Bemötande
Vi blev som vanligt trevligt mottagna och visade till bordet, där vi slog oss ned och fick våra menyer. Nu är det åter en mysig stämning med ett svagt sorl som ibland kan vara lite störande. Chefssommelieren Erik tog våra beställningar med samma älskvärdhet som vanligt. Han tog våra, snabbt bestämda beställningar och överlät ordinarie servitör sköta ordinarie service vilket innebar en liten knuff nedåt på servicebarometern. Verkar vara svårt att få riktigt bra servitörer i Stockholm. Men som sagt Eriks omhändertagande vad det gäller dryck gör att bemötandet i helhet var ok.
=

Mat
Vi beställde alldeles underbara vaktellår som förrätt och Hamburgare med Pommes som huvudrätt. Hamburgerköttet var som vanligt mycket gott men brödet sunkigt och slaffsigt. Helt otroligt för en krog som är vida känd för sina hamburgare. Pommesen var dessutom under all kritik då den verkade komma från någon överbliven rest och mikrats upp igen...usch AG!! Vaktellåren uppvägde inte huvudrättens misslyckande. Och även om dammsugarna var alldeles underbara så blir det underbetyg, tyvärr.
-

Dryck
Den stora vinlistan är omfattande med något högt satta priser.
+

Helhet
Personalen är väldigt ojämn, stämningen mysig, maten var denna gång underpresterad och på köttsidan är AG bäst
+

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar