söndag 12 februari 2017

Restaurang Pinchos i Västerås 10 februari

Bemötande
Vi kom en halvtimme tidigt men vårat bord var klart så vi satt oss och beställde en varsin öl via appen. Personalen var tillmötesgående vid de få tillfällen under kvällen då vi ville ha hjälp med nåt. Annars är serveringspersonal något som den här typen av restaurang minimerar, det är ju själva meningen med en app-restaurang. Man beställer via appen och går själv och hämtar mat och dryck på utlämningsställen vid bar och kök. 
=

Mat
Menyn är relativt nyanserad och bred, det finns allt från musslor till kött med bearnaisesås och även asiatiskt. Maten kändes fräsch, bra tillagad och det var gott. Hela konceptet med små rätter tilltalar oss. 
+

Dryck
Dryckeslistan var liten och torftig med några bra öl och vin som verkligen var prisanpassat för mer vinst per cl än erbjuda ett bra vin till kunderna. Otroligt att man inte anpassar dryckerna till mattyperna, ex så skulle ju förstås ett typiskt Pinchosvin funnits med på listan ex. Txakoli som i spanien där Pinchos serveras nästan är med i priset. Här krävs det skärpning !
-

Helhet
Är man ute efter en kväll att umgås med vänner eller familj, eller föralldel på tu man hand och inte bryr sig om vad man dricker är detta en perfekt restaurang. Dryckeslistan drar ned helhetsbetyget. 
=

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar