tisdag 14 november 2017

O Paparico Porto 11 november 2017


Bemötande
Proffsigt, och perfekt så att det blev kallt och stelt. Man ville få det att vara som att komma till en god vän på middag men lyckades inte riktigt. Det var säkert inte något fel på kunnandet både vad det gäller mat och vin, men äktheten gick inte fram. Man kände sig inte riktigt bekväm. Känslan av att dom bestämde och vi skulle bara ta emot infann sig...
=

Mat
Först vill vi bara deklarera att provsmakningsmenyer inte är nåt för oss. Fokuseringen ligger på maten som kommer i små portioner och man hinner inte eller orkar inte ta till sig alla smaker. Den sociala delen av en middag är för oss mycket viktig, här hinner man inte skitprata om man ska uppleva maten, tyvärr. Maten var mycket vällagad och elegant, smakerna hann vi inte reflektera över då bitarna var små och många. Uppläggningen över exponerad, i varje fall desserten, som dessutom var svåräten. Ostarna var undermåliga.
+

Dryck
Vinlistan verkade vara hemlig för alla utom en. Vi andra blev inte ens tillfrågade att titta i den. Däremot så var den mycket bra enligt expertis. Dessutom fanns ju Quinta do Javali med 😊
+

Helhet
En finedining restaurang som strävar efter stjärnor och för oss är närhet, uppmärksamhet och lyhördhet otroligt viktigt...saknades.
=

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar